14/09/2023

Divercuina de la Terreta torna aquest dissabte amb els tallers de tardor de la seua edició de 2023. Aquesta campanya, promoguda per la regidoria de consum de l'Ajuntament de Castelló, permetrà als més xicotets conéixer els productes d'aquest mercat i de km 0 de la terreta per a cuinar receptes saludables i nutritives. El calendari comença aquest dissabte 16 en el Grau de Castelló, en la Plaça Miquel Peris i Segarra on es tornarà també el 4 de novembre.

El dissabte 23 de setembre els tallers tindran lloc en el Primer Molí, on també es tornarà l'11 de novembre. El 30 de setembre els tallers es realitzaran en Plaza Pescatería, on es tornarà el 28 d'octubre. El 7 d'octubre els tallers visitaran la Plaça Vilanova d’Alcolea en el districte sud, on també tornaran el 18 de novembre. El 14 d'octubre els tallers tindran lloc en la Plaça Doctor Marañón, on es repetiran també el 25 de novembre. Finalment, els tallers visitaran el Maset Blau, en la Plaça Llacunes de Ruideras el 21 d'octubre i el 2 de desembre.

Divercuina de la Terreta és un programa d'èxit, estímul per a les generacions futures que es converteixen en principals prescriptores de la dieta mediterrània a les seues cases. En paraules del regidor de consum Alberto Vidal: “Divercuina educa en consum responsable, en alimentació sostenible i en creixement en valors i sabors. Permet conéixer els nostres orígens i nostra terreta des dels nostres aliments i els nostres plats”, assenyala el regidor de consum, Alberto Vidal.

Els tallers de Divercuina de la Terreta són tallers gratuïts en torns de 15 xiquets.Aquest cicle de tallers a l'aire lliure són un suport als mercats locals, a la llotja del Grau i als productes autòcton de la nostra ciutat.

​​​​​​​